Julebord i skogen


Datepicker

Datepicker
Barn alder:  

Julebord på nydelige Sørmarka konferansehotell

Festfint julebord eller tøft julebord i Gapahuken. Valget er ditt!

Ta kollegaer og venner med på julebordstur til Sørmarka konferansehotell. Der kan dere kombinere flotte matopplevelser og spennende aktiviteter. Vårt moderne kjøkken sørger for god mat laget med stor kjærlighet, og det er alltid fokus på gode lokale råvarer. Vi anbefaler også vårt eget øl som er utviklet i samarbeid med Nøisom. Etter maten er det dans til levende musikk.
Med Sørmarka sin unike beliggenhet og mange lokaler kan vi love en opplevelse utenom det vanlige. Ta gjerne kontakt dersom du har spesielle ønsker eller vil ha flere alternativer. Vår salgsansvarlig Elisabeth Vaardal , tlf. 64 85 82 71, hjelper deg med planlegging av ditt arrangement.
 .

Valgene er mange:

JÒLAGILDE I GAPAHUKEN 

– året er 1017 og vi inviterer til Jòlagilde –

 Vi samles for oppvisning i mannjevning. Mjød/øl hører vikingtiden til.

Vi følger vikingene rundt området med påfølgende bruduljer.

 Det hele ender opp i Gapahuken hvor maten blir servert.

.

ÅRETS JULEBORDHELG

 Hold av 1. og 2. desember!

 Ta med venner/kollegaer og bekjente til julebordsweekend. Stor julebuffét og dans til levende musikk i baren.

.

JULELUNSJ

Ta med kollegaer til et hyggelig avbrekk i hverdagen.

 

SØRMARKAS TRADISJONELLE JULEBORD

 Gløgg ved ankomst, alle julens spesialiteter og dans i baren.

 

JULEBORD I GAPAHUKEN

Kombiner julebord i Gapahuken med uteaktiviteter og gode bålsamtaler.

♦ Gløgg ved ankomst

♦ Deilige varm/kaldretter og sødmefylte desserter serveres i Gapahuken.

♦ Dans til levende musikk i baren.

.

SØRMARKAS FAMILIEJULEBORD

Sørmarkas familiejulebord er blitt en årlig tradisjon for mange. God mat, god drikke og hyggelig atmosfære er et hyggelig avbrekk i en stressende førjulstid.

Søndag 3. desember og 10. desember. Her blir det fort fullt, så sett av dato nå!

.

Kontakt oss for mer informasjon og bestilling: telefon 64 85 82 00 eller booking@sormarka.no

.

.