Datepicker

Datepicker
Barn alder:  

SELSKAPER

Alle våre selskapslokaler har sitt særpreg og er velutstyrte. Storsalen med sine store panoramavinduer og store takhøyde gir salen mye lys og et luftig preg. I tillegg har både Storsalen og Lillesalen en fantastisk utsikt utover Syverudkjernet. Dette gir den perfekte rammen for Brylluper og Jubiléer om du ønsker et arrangement med stil! Bankettsalene kan benyttes til alle typer servering. Storsalen har en kapasitet på 80-120 personer. Festsalen har kapasitet på 60-100 personer og Lillesalen en kapasitet på 30-50 personer. Dette avhengig av type selskap og serveringsform. I tillegg har vi Utsikten som er et perfekt sted for et ‘kick off’ eller andre sammenkomster med servering av mat og forfriskninger ute på vår store terrasse. I Lesesalen kan vi ta små intime selskap opp til 30 personer, perfekt til konfirmasjoner eller andre hyggelige lag.

I vår store grillplass ‘Gapahuken’ har vi mulighet til å ta i mot hele 80 personer. Med knitring fra bålpanner og grill, kanskje allsang fra egen trubadur, så settes standaren for en aften helt utenom det vanlige. Med tilhørende bar og kokker som griller maten kan det bli en lang og hyggelig natt i skogen.

www.facebook.com/sormarkabryllup


Forespørsel selskap:

Planlegger du et selskap? Ta kontakt på tlf +47 64 85 82 63 , eller fyll ut nedenstående skjema og send oss. F&M Manger André Monsen, vil raskt ta kontakt med deg vedrørende kapasitet og pris.